Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU schoenen Duurzame schoenen Schoenen kopen comfortschoenen damesschoenen schoenen Duurzame schoenen Schoenen kopen comfortschoenen damesschoenen
Maak een afspraak
schoenen Duurzame schoenen Schoenen kopen comfortschoenen damesschoenen
schoenen Duurzame schoenen Schoenen kopen comfortschoenen damesschoenen schoenen Duurzame schoenen Schoenen kopen comfortschoenen damesschoenen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
schoenen Duurzame schoenen Schoenen kopen comfortschoenen damesschoenen

Duurzame schoenen voor de actieveling

Runners Mol is méér dan een sportwinkel. Niet alleen zijn wij expert in podologie en bieden wij een uitgebreid gamma aan sportschoenen en -kledij aan voor diverse sportdisciplines, maar daarnaast vind jij ook de weg naar ons als je er een actieve levensstijl op nahoudt. Zo bieden wij duurzame wandelschoenen aan, verhogen wij jouw dagelijkse comfort met steunzolen op maat en hebben wij comfortschoenen voor modebewuste vrouwen.

 

Damescomfortschoenen

Wij zien niet alleen graag sporters komen. Runners Mol biedt een optimale service aan vrouwen met een actieve levensstijl die comfort én esthetiek met elkaar willen verenigen. Daarom vind je in onze sportwinkel ook een aanbod aan damescomfortschoenen. Dit zijn modieus ogende damesschoenen zoals enkellaarsjes of sneakers waarin steunzolen zijn verwerkt. Zo geniet je de hele dag door van optimaal comfort én kom je uitermate fashionable voor de dag. Runners Mol maakt graag komaf met het oubollige imago van steunzolen.

 

Kwalitatieve wandelschoenen

Runners Mol is expert in podologie en sportschoenen. Deze maken dan ook het grootste deel van ons assortiment uit, van hardloopschoenen en spikes tot volleybal- en tennisschoenen. Maar daarnaast vind je in onze winkel een ruim aanbod aan duurzame comfortschoenen. Deze zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Runners Mol is er kortom niet alleen voor de sportliefhebber, maar voor iedereen met een actieve levensstijl of wanneer je er gewoon fantastisch wil bijlopen.

 

Schoenen kopen met advies

Bij Runners Mol koop je nooit schoenen zonder advies. In onze winkel staan professionele podologen en adviseurs voor je klaar die een voetmeting uitvoeren en je aan de perfecte schoenen helpen. Deze kan je trouwens steeds uittesten op onze looppiste. Indien er aanpassingen nodig zijn zoals het plaatsen van een steunzool, dan worden deze in ons atelier uitgevoerd. Ons doel? Klanten die tevreden de deur uit gaan!

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.