Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU Comfortschoenen Comfortschoenen voor dames steunzolen steunzolen op maat sportieve schoenen Comfortschoenen Comfortschoenen voor dames steunzolen steunzolen op maat sportieve schoenen
Maak een afspraak
Comfortschoenen Comfortschoenen voor dames steunzolen steunzolen op maat sportieve schoenen
Comfortschoenen Comfortschoenen voor dames steunzolen steunzolen op maat sportieve schoenen Comfortschoenen Comfortschoenen voor dames steunzolen steunzolen op maat sportieve schoenen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
Comfortschoenen Comfortschoenen voor dames steunzolen steunzolen op maat sportieve schoenen

Comfortschoenen voor dames

Comfortschoenen combineren esthetiek en functionaliteit. Ben jij een sportieve vrouw die graag stijlvol voor de dag komt zonder te moeten inboeten aan comfort? Dan zijn comfortschoenen misschien wel iets voor jou. Hier loop je met gemak en plezier de hele dag op rond. Hebben je voeten toch extra noden? Dan kunnen we aangepaste steunzolen voorzien. Sowieso ben je verzekerd van een hippe en modieuze uitstraling.

 

Een brede waaier aan comfortschoenen voor dames

Met onze comfortschoenen maken wij er een voorrecht van om de sportieve en actieve vrouw zo stijlvol en comfortabel mogelijk voor de dag te laten komen! Runners Mol beschikt dan ook over een uitgebreid assortiment aan trendy comfortschoenen voor dames in verschillende modellen, kleuren en maten, zodat jij beslist je gading vindt in ons aanbod. Van stijlvol zwarte tot zilverkleurige, glimmende sneakers en zelfs enkellaarsjes. In al onze damesschoenen kunnen we bovendien gemakkelijk zolen op maat verwerken, ook voor lichte klachten.

 

Kwalitatieve comfortschoenen

Wij selecteren onze merken zorgvuldig met het oog op maximaal comfort. De comfortschoenen die je in ons assortiment vindt, zijn zonder uitzondering onderworpen aan een strenge selectie op het vlak van kwaliteit, stabiliteit en duurzaamheid. Want enkel het beste is goed genoeg voor jou. Heb jij je sportieve schoenen ergens anders gekocht en wens je daar steunzolen op maat of lichte zoolaanpassingen in te laten verwerken om het loopcomfort te verbeteren? Ook dan staat Runners Mol voor je klaar om voor jou de ultieme comfortschoenen te vervaardigen!

 

Comfortschoenen voor dames op maat

In ons eigen atelier verwerken wij steunzolen op maat in de door jou gekozen comfortschoenen waardoor jij verzekerd bent van een gepersonaliseerd paar op maat. Wij zijn er ons ten volle van bewust dat onze voeten de hele dag door ons gewicht moeten dragen en dat we daar dus optimaal zorg voor moeten dragen. Niet voor niets beschikt Runners Mol over twintig jaar in-house expertise op het vlak van podologie en sportieve schoenen. Wees welkom in onze showroom en laat jouw trendy comfortschoenen op maat vervaardigen!

txt
Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.