Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU Sportkleding sportkleding op maat loopkledij sportartikelen sportbeha’s Sportkleding sportkleding op maat loopkledij sportartikelen sportbeha’s
Maak een afspraak
Sportkleding sportkleding op maat loopkledij sportartikelen sportbeha’s
Sportkleding sportkleding op maat loopkledij sportartikelen sportbeha’s Sportkleding sportkleding op maat loopkledij sportartikelen sportbeha’s
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
Sportkleding sportkleding op maat loopkledij sportartikelen sportbeha’s

Sportkleding van Runners Mol

Sportkleding nodig? Bij Runners Mol vind je een uitgebreid scala aan sportartikelen voor diverse disciplines. Van technische loopkledij voor lopers en hardlopers, onderkleding zoals sportbeha’s, technische sokken van topmerken als Falke en XSocks tot sportieve accessoires zoals hartslagmeters, loophandschoenen of kniebescherming. Runners Mol is dé sportwinkel bij uitstek voor wie kwalitatieve sportkleding zoekt. Stijlvol en comfortabel sporten doe je dus met Runners Mol.

 

Loopkledij en andere sportkleding

Speciaalzaak Runners Mol selecteert zijn collecties aan sportkleding met de grootste zorg. Bij ons vind je dan ook technische loopkledij van topmerken zoals Asics, Saucony, XSocks en Brooks, voor dames en heren. Zoals onze naam reeds doet vermoeden, zijn wij expert in ‘running’ en weten wij als geen ander wat jouw noden zijn tijdens het lopen. Zo is het van belang dat de pasvorm van jouw sportkleding optimaal zit zodat de naden niet tegen je huid schuren en je bewegingen niet worden belemmerd. Daarnaast moet de bovenlaag winddicht, waterafstotend en ademend zijn. Kom jouw gedroomde sportkleding passen in onze showroom en vraag onze professionals om advies.

 

Sportkleding en accessoires

Bovenop technische sportkleding vind je bij Runners Mol ook technische onderkledij, sportbeha’s van topmerken als Odlo en Falke, en technische sokken van Falke en XSocks. Maar Runners Mol zou Runners Mol niet zijn als we niet the full package zouden aanbieden. Daarom vind je in ons assortiment aan sportartikelen ook diverse accessoires zoals Polar hartslagmeters, een Nathan bottlebelt, allerlei lace systems, kniebescherming, loophandschoenen, petjes, hoofdbanden en noem maar op. Kortom: alle loopaccessoires die je als amateurloper of professioneel loper ook maar nodig kan hebben!

 

Sportkleding zoals compressiekousen

In de garderobe aan sportkleding van de professionele loper kunnen sportcompressiekousen niet ontbreken. Deze verminderen de schokbelasting waardoor spierschade wordt voorkomen. Als er al sportieve klachten zijn, bijvoorbeeld kuitklachten, spierverrekkingen of verkrampingen, optimaliseren deze kousen de genezing. Ze zijn dus de finishing touch van jouw sportkleding. Runners Mol staat voor je klaar met raad en daad om je te helpen bij de keuze van de ideale sportkleding op maat van jouw lichaam, sportieve activiteiten en ambities. We run the extra mile for you!

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.