Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU steunzolen steunzolen op maat Sportschoenen met steunzolen op maat gemaakte steunzolen Orthopedische steunzolen steunzolen steunzolen op maat Sportschoenen met steunzolen op maat gemaakte steunzolen Orthopedische steunzolen
Maak een afspraak
steunzolen steunzolen op maat Sportschoenen met steunzolen op maat gemaakte steunzolen Orthopedische steunzolen
steunzolen steunzolen op maat Sportschoenen met steunzolen op maat gemaakte steunzolen Orthopedische steunzolen steunzolen steunzolen op maat Sportschoenen met steunzolen op maat gemaakte steunzolen Orthopedische steunzolen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
steunzolen steunzolen op maat Sportschoenen met steunzolen op maat gemaakte steunzolen Orthopedische steunzolen

Kwalitatieve en duurzame steunzolen

Steunzolen verhogen het dagelijkse én sportieve comfort voor je voeten. Onze voeten moeten de hele dag door ons volledige gewicht dragen en tijdens het sporten worden er vaak stevige krachten op uitgeoefend. Nogal wat mensen hebben daardoor last van regelmatig weerkerende blessures na het sporten, pijn tijdens het lopen of algemene houdingsklachten zoals pijn aan bekken, rug of benen. Kwalitatieve steunzolen op maat bieden hier vaak een oplossing!

 

Sportschoenen met steunzolen

Ben jij een frequent loper of atleet en krijg je regelmatig te kampen met vervelende blessures of pijnklachten die je trainingsschema in de war sturen? Heb je er al eens aan gedacht dat je mogelijk niet over het juiste paar sportschoenen beschikt? Tijdens het sporten oefen je grote druk uit op je lichaam en voeten en daarom is het van cruciaal belang dat je over de perfecte sportschoenen op maat beschikt, aangepast aan jouw noden. Het dragen van op maat gemaakte steunzolen in jouw sportschoenen kan een wereld van verschil betekenen voor jouw sportcomfort én prestaties.

 

Steunzolen verlichten jouw klachten

Onze voeten bepalen de stand van ons lichaam waardoor eventuele pijnklachten zich kunnen uitbreiden naar je knieën, heupen, rug of nek. Dat kan te wijten zijn aan overbelasting of voetproblemen zoals doorgezakte voetgewelven, en veel van deze problemen kunnen worden opgelost door het dragen van de juiste steunzolen. Deze verlichten de pijn en verhogen het comfort. Onze podologen zijn gespecialiseerd in het opsporen van specifieke noden en het aanbieden van de juiste oplossing.

 

Steunzolen voor dagelijks of sportief gebruik

Orthopedische steunzolen kunnen zowel in gewone schoenen als in sportschoenen worden gedragen. Zo bieden ze optimaal comfort voor wie last heeft van een aangeboren voet- of teenafwijking. Steunzolen corrigeren deze afwijkingen en dragen ertoe bij dat je algemene lichaamshouding verbetert waardoor klachten verminderen. Eveneens bieden steunzolen optimale ondersteuning en stabiliteit in sportschoenen.

 

Steunzolen op maat van Runners Mol

Runners Mol is expert in podologie. Je kan een afspraak maken met onze gediplomeerde podologen en orthopedische techniekers. Zij voeren een voetmeting uit en vragen naar jouw wensen alvorens we aan de slag gaan met het maken van jouw steunzolen op maat. Deze worden met zorg en aandacht afgestemd op jouw specifieke noden in ons eigen atelier, waar eveneens aanpassingen en herstellingen van sportschoenen worden uitgevoerd. Door onze steunzolen op maat loop en sport jij voortaan pijnvrij!

 

Wat kosten de steunzolen

Steunzolen 128,00 euro + eenmalig consult (opmeting) 27,00 euro = 155,00 euro

Bijbestelling steunzolen 128,00 euro 

Steunzolen op locatie België (Dilsen Stokkem) 128,00 euro + eenmalig consult (opmeting) 37,00 euro = 165,00 euro

Bijbestelling steunzolen 128,00 euro


Steunzolen op locatie Nederland en via Nederlandse verzekering 145,00 euro + eenmalig consult (opmeting) 45,00 euro = 190,00 euro

Bijbestelling steunzolen 145,00 euro

 

Vergoeding steunzolen

Steunzolen België

54,18 euro om de 2 jaar met een voorschrift van de specialist (orthopedisch technieker, fysisch geneesheer, reumatoloog,…) via elke Belgische mutualiteit.

 

OPGELET: Aangezien wij als Nederlandse podologen geen RIZIV nummer hebben in België, is een vergoeding via HELAN niet mogelijk.

Een terugbetaling bij Helan is wel mogelijk met een voorschrift van de specialist.

 

Steunzolen via Nederlandse verzekering

De vergoedingen zijn heel uiteenlopend en afhankelijk van je verzekering.

Een vergoeding is enkel mogelijk bij bepaalde aanvullende verzekeringen.

 

https://www.loop.nl/vergoedingen

 

https://www.podonet.nl/insurance_widget/vergoeding_widget.php

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.