Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
Maak een afspraak
sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
Werken bij Runners Mol

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team van gepassioneerde werkkrachten te vervoegen. Wil jij deel uitmaken van een familiebedrijf waar een informele sfeer heerst? Bij Runners Mol hanteren wij een transparante communicatiestijl en een persoonsgerichte aanpak, niet alleen naar onze klanten toe, maar ook naar onze medewerkers. Lees snel verder!

sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
Onze kernwaarden:
 • Persoonlijke service
 • Familiaal
 • Expertise
 • Kwaliteit
 • Respect

Bij Runners Mol maken we er ons voorrecht van om mensen zo gericht mogelijk verder te helpen met een uitstekende persoonlijke service. Wij streven steeds naar perfectie en klantentevredenheid. Ervaring is geen must. Wij zetten de deur open voor zowel schoolverlaters als ervaren podologen. Het belangrijkste: Wij gaan voor onze klanten steeds dat stapje verder!

Jij bent idealiter …
 • Dynamisch
 • Klantgericht
 • Hulpvaardig
 • Zelfstandig
 • Een proactief denker
 • Een initiatiefnemer

… en bovenal gepassioneerd!

Voldoe jij aan dit profiel?

Solliciteer dan nu!
sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
De ideale match voor ons

Jij hanteert bij voorkeur een langetermijnvisie en bent eerlijk en professioneel in omgang met onze klanten. Voor ons is het voornaam dat je over de juiste mentaliteit beschikt. Technische skills kunnen we je bijbrengen tijdens een interne opleiding. Je bent dus leergierig, en bovenal flexibel denkend.

Jij maakt er een absolute prioriteit van om onze klanten zo gericht mogelijk verder te helpen zodat zij onze winkel verlaten met een tevreden gevoel. Win-win!

Bij ons kan je rekenen op …

Een eerlijke verloning ten eerste. Extralegale voordelen bovendien. Een eergevoel, omdat we al jarenlang een gevestigde waarde zijn in de sector. Een jong en dynamisch team. Een voltijdse tewerkstelling met een vast contract.

Deel uitmaken van onze familie?

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Ontdek al onze jobs hier en overtuig ons van jouw kwaliteiten. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze familie!

OPENSTAANDE VACATURES
sportwinkel sportschoenen podologie steunzolen sportkleding
Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.