Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU sportwinkel podologie sportartikelen sportmaterialen sportschoenen sportwinkel podologie sportartikelen sportmaterialen sportschoenen
Maak een afspraak
sportwinkel podologie sportartikelen sportmaterialen sportschoenen
sportwinkel podologie sportartikelen sportmaterialen sportschoenen sportwinkel podologie sportartikelen sportmaterialen sportschoenen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
sportwinkel podologie sportartikelen sportmaterialen sportschoenen

Dé sportwinkel voor jong en oud

Ben jij op zoek naar kwalitatieve sportartikelen? Runners Mol is dé sportwinkel bij uitstek waar je een ruim assortiment aan sportmaterialen en accessoires vindt. Of je nu een professioneel sporter of een fervent amateur bent, bij ons ontdek je alles van sportschoenen in diverse disciplines tot technische loopkledij en accessoires. Daarnaast verkopen we ook stijlvolle damesschoenen. Bovendien is onze sportwinkel al jarenlang expert in podologie.

 

Sportwinkel met een ruim aanbod aan sportartikelen

Ben jij op zoek naar de beste hardloopschoenen om jouw prestaties te optimaliseren? Kan je nieuwe tennisschoenen gebruiken om mee over het gravel te scheren? Of smeekt jouw sportgarderobe om een gloednieuw paar volleybalschoenen? In onze sportwinkel is er haast geen discipline waarvoor we níet over de juiste sportschoenen beschikken. Maar er is meer. Ook voor technische loopkledij en allerlei sportieve accessoires zoals een hartslagmeter of compressiekousen kan je terecht in onze sportwinkel. Om de juiste schoenen te vinden, helpen onze medewerkers je met een gratis loopanalyse op onze looppiste.

 

Sportwinkel met expertise in podologie

Runners Mol is meer dan een sportwinkel. We zijn eveneens een medisch adviescentrum voor podologie. Onze gediplomeerde podologen staan voor jou klaar met professioneel advies en een persoonsgerichte aanpak om samen de beste ondersteuning te vinden voor jouw activiteiten. Met innovatieve technieken zoals digitale drukmeting werken we steeds op maat. Steunzolen, teenortheses of therapiesokken kunnen jouw sportieve of dagelijkse comfort aanzienlijk verbeteren. Win-win!

 

Een sportwinkel met net dat tikkeltje meer

Ook voor de actieve voetgebruiker die niet fervent sport, heeft onze sportwinkel heel wat te bieden. Trek jij graag de bergen in en heb je kwalitatieve wandelschoenen nodig? Of heb jij last van algemene houdingsklachten zoals rugpijn of pijnlijke heupen? Ook dan kunnen de gediplomeerde podologen in onze sportwinkel soelaas bieden. Zij bekijken jouw noden en helpen jou op weg naar een comfortabeler leven! Maak vandaag nog een afspraak.

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.