Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU loopkledij Loopkledij kopen sportschoenen functionele sportkleding sportkleding loopkledij Loopkledij kopen sportschoenen functionele sportkleding sportkleding
Maak een afspraak
loopkledij Loopkledij kopen sportschoenen functionele sportkleding sportkleding
loopkledij Loopkledij kopen sportschoenen functionele sportkleding sportkleding loopkledij Loopkledij kopen sportschoenen functionele sportkleding sportkleding
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
loopkledij Loopkledij kopen sportschoenen functionele sportkleding sportkleding

Technische loopkledij van Runners Mol

Lopen is dé ultieme manier om fit te blijven, even te ontstressen na een drukke werkdag én om je sociale relaties te onderhouden. Je doet het dan ook liefst in stijl en met het hoogste comfort, toch? Loopkledij kopen voor dames of heren? Bij speciaalzaak Runners Mol vind je technische loopkledij, sportschoenen en allerhande accessoires die je als loper, van beginner tot vergevorderde, nodig hebt voor de verwezenlijking van jouw sportieve ambities. Empower yourself met onze loopkledij!

 

Loopkledij van superieure kwaliteit

Hoogwaardig kwalitatieve loopkledij is zeer belangrijk tijdens het lopen. De kleding zorgt niet alleen voor comfort, maar biedt ook bescherming tegen het weer en zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Runners Mol selecteert zijn collecties aan loopkledij dan ook met de grootste zorg. Tot ons aanbod aan technische loopkledij behoren topmerken als Asics, Saucony, Odlo en Brooks. Deze merken hebben hun strepen reeds verdiend in de sportwereld en zijn over de hele wereld geliefd door sportliefhebbers.

 

Topmerken in technische loopkledij

Het Japanse merk Asics werkt samen met atleten waardoor ze uiterst comfortabele en prestatiebevorderende loopkledij en sportschoenen creëren. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Saucony is dan weer leider op het gebied van performance hardloopschoenen en loopkledij. Brooks staat garant voor hardloopkleding die jouw lichaamstemperatuur optimaal regelt in elk seizoen van het jaar, en met de hoogwaardig functionele sportkleding van Odlo lever jij dan weer topprestaties bij elke activiteit. Surplus? Technische onderkleding, sportbeha’s en sportsokken van Falke. Keep on running!

 

Een uitgebreid gamma aan functionele loopkledij

Als expert in running maken wij er ons voorrecht van om jou comfortabel en in alle weersomstandigheden te laten joggen of hardlopen. Kom ons ruime assortiment aan loopkledij ontdekken in onze showroom. Van atletiektops en hardloopbroeken tot sweatshirts, tights en leggings. Elk type loper, marathonloper of trail runner, van jong tot oud en van debutant tot expert, vindt beslist zijn gading bij Runners Mol! Onze professionele adviseurs heten je graag welkom.

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.