Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU Spikes allround spikes sportschoenen sprintspikes crossspike Spikes allround spikes sportschoenen sprintspikes crossspike
Maak een afspraak
Spikes allround spikes sportschoenen sprintspikes crossspike
Spikes allround spikes sportschoenen sprintspikes crossspike Spikes allround spikes sportschoenen sprintspikes crossspike
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
Spikes allround spikes sportschoenen sprintspikes crossspike

Spikes en special spikes van Runners Mol

Spikes zijn speciale atletiekschoenen die tijdens trainingen of wedstrijden gedragen worden, meestal op vraag van de trainer. Ze vervangen echter nooit de standaard hardloopschoenen. Voor diverse atletiekdisciplines bestaan er andere soorten spikes, maar in principe start elke atleet met een paar allround spikes. Een ruim aanbod van de beste merken? Dat vind je bij Runners Mol!

 

Diverse soorten spikes

Bij Runners Mol vind je diverse soorten spikes voor dames en heren. Zo bestaan er specifieke sprintspikes voor alle onderdelen waarop kort en hard moet worden gelopen. Wanneer langere afstanden moeten worden gelopen, is het comfortabeler om langeafstandsspikes te dragen, omdat deze iets meer comfort en ondersteuning bieden. Voor de crossdiscipline draag je best een crossspike met een fantastische grip. Daarnaast zijn er speciale spikes voor de disciplines hoogspringen, verspringen, speerwerpen enzovoort. Bij de aanschaf van jouw sportschoenen vraag je best steeds advies aan onze professionals.

 

Allround spikes

De basis voor elke atletiekbeginner wordt gelegd met allround spikes. Deze kan je dragen bij alle loop- en springonderdelen. Ze hebben een aangename pasvorm en een hoge stabiliteit dankzij het grotere draagoppervlak. Bij Runners Mol, speciaalzaak in sportschoenen én podologie, vind je hoogwaardig kwalitatieve spikes voor elke fanatieke beginner, gevorderde en vergevorderde, voor dames, heren en kinderen.

 

Spikes van de beste merken

Runners Mol biedt een uitgebreid gamma aan spikes van de beste merken. Denk aan Asics, Brooks en Saucony, beschikbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Bij ons ben je verzekerd van een mooi en comfortabel exemplaar. Onze adviseurs voeren een loopanalyse uit om jou aan de meest geschikte spikes te helpen. Wees welkom in onze showroom!

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.