Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU podologie Steunzolen Ortheses sportwinkel voetafwijkingen podologie Steunzolen Ortheses sportwinkel voetafwijkingen
Maak een afspraak
podologie Steunzolen Ortheses sportwinkel voetafwijkingen
podologie Steunzolen Ortheses sportwinkel voetafwijkingen podologie Steunzolen Ortheses sportwinkel voetafwijkingen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
podologie Steunzolen Ortheses sportwinkel voetafwijkingen

Runners Mol is expert in podologie

Podologie, de wetenschap over alles wat met voeten te maken heeft, kent voor ons geen geheimen. Runners Mol is dan ook meer dan een sportwinkel. Ons expertiseteam in podologie is gespecialiseerd in het verlenen van professioneel advies en het zoeken naar de juiste oplossing voor wie voet-, been- of teenproblemen heeft, al dan niet in combinatie met sporten. Heb je regelmatig last van blessures of pijn bij het lopen, algemene houdingsklachten of aangeboren voetafwijkingen? Runners Mol, expert in podologie, weet raad!

 

Steunzolen als onderdeel van podologie

Indien jij klachten hebt aan je voeten, rug, bekken of benen, al dan niet door het sporten, dan kan het dragen van de juiste op maat gemaakte steunzolen soelaas bieden. Je kan een afspraak maken met onze specialisten in podologie. Zij meten jouw voeten en bekijken jouw noden. Omdat service bij Runners Mol primeert, beschikken wij over een eigen atelier waar steunzolen worden gemaakt. Koop jij je sportschoenen bij ons? Dan voeren onze gespecialiseerde schoenmakers ook herstellingen en aanpassingen voor je uit.

 

Ortheses als extra service in podologie

Schiet een steunzool toch tekort voor jouw specifieke voetnoden? Dan kunnen we aanvullend werken met teenortheses. Deze hulpstukjes worden op maat gemaakt ter ontlasting van de tenen en hebben een ondersteunende functie bij bijvoorbeeld hamertenen of likdoorns. Ortheses werken ook beschermend en corrigerend bij scheefstand zoals hallux valgus of ruitertenen. Onze specialisten in podologie weten als geen ander welke oplossing voor jou de juiste is.

 

Maak een afspraak met onze experts in podologie

Beenvliesontstekingen, achillespeesblessures en patellapeesontstekingen: lopen kan belastend zijn voor het lichaam. Ook bij blessures weten onze experts in podologie raad. Door Strassburg sokken kan het herstel worden gestimuleerd. Deze sokken worden namelijk tot onder de knie getrokken en zijn verstevigd met een stuk klitband aan de tenen die via een ring wordt aangetrokken. Therapiesokken bieden verlichting bij doorgezakte voeten, klauwtenen of pijnlijke hielen. Dat Runners Mol uitblinkt in podologie bewijzen de veelvuldige doorverwijzingen van dokters naar onze speciaalzaak. Ontdek wat onze expertise in podologie voor jou kan betekenen.


Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.