Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU tennisschoenen tennisschoenen K-Swiss Tennisschoenen Asics beste tennisschoenen schoenen tennisschoenen tennisschoenen K-Swiss Tennisschoenen Asics beste tennisschoenen schoenen
Maak een afspraak
tennisschoenen tennisschoenen K-Swiss Tennisschoenen Asics beste tennisschoenen schoenen
tennisschoenen tennisschoenen K-Swiss Tennisschoenen Asics beste tennisschoenen schoenen tennisschoenen tennisschoenen K-Swiss Tennisschoenen Asics beste tennisschoenen schoenen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
tennisschoenen tennisschoenen K-Swiss Tennisschoenen Asics beste tennisschoenen schoenen

Kwalitatieve tennisschoenen

Tennisschoenen zijn er in alle soorten en maten, maar je kiest het best een paar dat voldoende steun biedt aan je voeten. Omdat er tijdens het tennissen grote krachten worden uitgeoefend op je lichaam, investeer je best in kwalitatief hoogstaande tennisschoenen. Bij de keuze van de meest geschikte tennisschoenen zijn er dan ook een aantal factoren waar je best rekening mee houdt. Denk maar aan het type baan waarop je speelt en de stugheid van de schoenen, de stabiliteit, demping en de pasvorm.

 

Word een winnaar met de juiste tennisschoenen

Het hebben van de juiste tennisschoenen kan een echt verschil betekenen voor jouw tenniswedstrijden. Doordat er verschillende soorten ondergronden en steunen zijn, beschikt Runners Mol over een ruim assortiment aan tennisschoenen van de beste merken voor diverse types tennisbanen. Denk aan een breed scala aan modellen en ontwerpen die de perfecte ondersteuning bieden tijdens jouw trainingen en wedstrijden, een geweldig reactievermogen hebben en waarmee je ook nog eens fashionable voor de dag komt.

 

Tennisschoenen van K-Swiss

Zowel voor de sporadische tennisser als voor de fanatieke tennisspeler beschikken wij over een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige tennisschoenen. Zo zijn de tennisschoenen van K-Swiss niet weg te denken van het tennisveld. Ze bestaan namelijk al veertig jaar. K-Swiss staat dan ook gelijk aan modern design, hoge kwaliteit en subliem comfort. Zo ben jij verzekerd van de perfecte steun op de tennisbaan. Dit merk is dan ook beroemd over de hele wereld.

 

Tennisschoenen van Asics

Het Japanse merk Asics is ervan overtuigd dat een fitte levensstijl bijdraagt aan een gelukkig leven. Tennisschoenen van Asics worden vervaardigd uit de beste materialen en daarnaast kan je met dit merk rekenen op innovatief design. Asics is dan ook geweldig populair onder tennisspelers en is al vijfendertig jaar een speler in de tennismarkt. Ook voor wie smalle voeten heeft, zijn de schoenen van Asics een aanrader.

 

De tennisschoenen van Runners Mol

Runners Mol geeft je graag advies over de beste tennisschoenen en zoekt samen met jou naar het ideale paar aangepast aan de fysionomie en eventuele speciale noden van jouw voeten. Onze gediplomeerde podologen weten als geen ander welke paar schoenen het meest voor je geschikt is. Want jouw comfort komt voor ons op de eerste plaats! Zo word jij een absolute winner op het tennisveld. Bezoek onze showroom en ontdek ons ruime assortiment.

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.