Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU Compressiekousen sportcompressiekousen therapiesokken podologen sportkousen Compressiekousen sportcompressiekousen therapiesokken podologen sportkousen
Maak een afspraak
Compressiekousen sportcompressiekousen therapiesokken podologen sportkousen
Compressiekousen sportcompressiekousen therapiesokken podologen sportkousen Compressiekousen sportcompressiekousen therapiesokken podologen sportkousen
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
Compressiekousen sportcompressiekousen therapiesokken podologen sportkousen

Compressiekousen van Runners Mol

Compressiekousen worden al jarenlang door de beste topsporters en atleten over de hele wereld gebruikt, en dat is niet zonder reden. Ze verhogen immers het loopcomfort en beschermen je preventief tegen blessures. Ben jij een fervent loper of hardloper? Dan moet je beslist overwegen om compressiekousen mee op te nemen in jouw sportieve garderobe. Runners Mol beschikt over kwalitatieve sportcompressiekousen die jou optimaal loopcomfort bieden!

 

Wat doen compressiekousen voor je?

Compressiekousen voeren een relatief hoge druk uit waardoor de bloedtoevoer richting je hart wordt geoptimaliseerd en afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd. Bovendien verminderen ze de schokbelasting tijdens het lopen waardoor je sneller herstelt na de inspanningen en spierschade wordt voorkomen. Indien je toch kuitklachten, spierverrekkingen of verkrampingen hebt opgelopen, kan het dragen van compressiekousen ook het genezingsproces versnellen. De werking van sportcompressiekousen is trouwens wetenschappelijk bewezen.

 

Compressiekousen zijn geen overbodige luxe

Voor wie fervent loopt of hardloopt, zijn compressiekousen geen overbodige luxe, maar een onmisbaar onderdeel van je sportkleding. Onze professionele podologen en adviseurs staan voor je klaar om de meest geschikte compressiekousen voor jou te selecteren aangepast aan jouw noden, sportieve activiteiten en de fysionomie van jouw voeten. De compressiekousen van Herzog Sport Compression zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor je ze perfect kan afstemmen op de rest van jouw sportoutfit.

 

Compressiekousen en andere therapeutische sokken

Naast een assortiment aan sportcompressiekousen heeft Runners Mol voor de loopfanaat ook therapiesokken en Strassburg sokken in petto. Strassburg sokken stimuleren het herstel van ontstekingen en therapiesokken beschermen de huid tegen wrijving en druk van buitenaf. Daarnaast rehydrateren ze de huid waardoor deze elastischer en weerbaarder wordt. Vraag onze gediplomeerde podologen in de showroom welke sportkousen iets voor jou kunnen betekenen. You run the extra mile with Runners Mol!

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.