Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU Hardloopschoenen Hardloopschoenen voor dames podologie beste hardloopschoenen loopanalyse Hardloopschoenen Hardloopschoenen voor dames podologie beste hardloopschoenen loopanalyse
Maak een afspraak
Hardloopschoenen Hardloopschoenen voor dames podologie beste hardloopschoenen loopanalyse
Hardloopschoenen Hardloopschoenen voor dames podologie beste hardloopschoenen loopanalyse Hardloopschoenen Hardloopschoenen voor dames podologie beste hardloopschoenen loopanalyse
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
Hardloopschoenen Hardloopschoenen voor dames podologie beste hardloopschoenen loopanalyse

Hardloopschoenen voor dames en heren

Ben jij een atletiektalent of een fervent hardloper? Bij Runners Mol vind je kwalitatieve hardloopschoenen voor dames en heren. Wij zijn al jarenlang expert in podologie en daardoor kunnen we zowel hardloopliefhebbers als professionele hardlopers van dienst zijn. Je kan bij ons eveneens terecht als beginnende loper voor het beste advies. Door onze persoonlijke service ben je dan ook verzekerd van de meest geschikte hardloopschoenen voor jouw voeten. Zo kan jij geheel pijnvrij en zorgeloos sporten. Want jouw comfort is onze zorg.

 

De beste hardloopschoenen voor jong en oud

Sporten kan soms heel wat pijn of leed met zich meebrengen. Daarom is het belangrijk om met de beste uitrusting van start te gaan, of je nu hoge sportieve ambities koestert of louter sport voor je plezier. Runners Mol zet in op maximaal loopcomfort zodat jij blessurevrij kan sporten en leven. Voor ons telt niet uitsluitend het esthetische aspect, maar bovenal de sportkwaliteit. Al zijn onze hardloopschoenen uiteraard ook mooi om naar te kijken. Zo hebben wij diverse merken in ons assortiment om jou een zo ruim mogelijke keuze aan te bieden. Hoogkwalitatieve hardloopschoenen met stijl.

 

Hardloopschoenen met professioneel advies

Bij Runners Mol komen hardloopschoenen nooit zonder advies. Onze adviseurs verlenen jou de beste zorgen door uitgebreid naar jouw noden te luisteren en op basis daarvan het meest geschikte paar voor jou uit te kiezen. Dit gebeurt op basis van een gratis loopanalyse op onze looppiste in de winkel. Indien nodig worden jouw hardloopschoenen aangepast met steunzolen of andere speciale uitvoeringen. Zo ben jij verzekerd van het beste loopcomfort.

 

De meest geschikte hardloopschoenen voor jou

Je kan natuurlijk over één nacht ijs gaan en de eerste, de beste hardloopschoenen kopen online. Toch raden wij dat ten zeerste af. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het uitermate belangrijk is om eerst een onderzoek te laten uitvoeren door middel van een voetmeting en een loopanalyse alvorens te kunnen bepalen welke hardloopschoenen voor jou het meest geschikt zijn. Runners Mol heeft niet voor niets al jarenlang experts in dienst om jou de beste service te garanderen. Hardlopers, rep je naar onze winkel. We run the extra mile for you!

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.