Runners Mol
Visit our shop for the latest prices.
Donk 68 2400 Mol
+32 (0)14 32 14 36
MENU Hockeyschoenen goede hockeyschoenen Hockeyschoenen Asics podologie orthopedie Hockeyschoenen goede hockeyschoenen Hockeyschoenen Asics podologie orthopedie
Maak een afspraak
Hockeyschoenen goede hockeyschoenen Hockeyschoenen Asics podologie orthopedie
Hockeyschoenen goede hockeyschoenen Hockeyschoenen Asics podologie orthopedie Hockeyschoenen goede hockeyschoenen Hockeyschoenen Asics podologie orthopedie
Bereik alles. Kom overal.
Bezoek onze showroom
Hockeyschoenen goede hockeyschoenen Hockeyschoenen Asics podologie orthopedie

Hockeyschoenen van Runners Mol

Hockeyschoenen nodig van uitmuntende kwaliteit? Bij Runners Mol, expert in podologie en orthopedie, vind je een ruim aanbod aan hockeyschoenen in diverse modellen, kleuren en maten, zowel voor dames als voor heren. Om de ideale hockeyschoenen voor jouw speelstijl te vinden is het belangrijk om de eigenschappen van de schoenen te weten én de eventuele specifieke noden van jouw voeten. Daarom stellen onze adviseurs steeds een persoonlijke service voorop.

 

Het belang van goede hockeyschoenen

Omdat je tijdens een hockeyspel veel loopt en korte sprintjes afwisselt met plotselinge stops, draaien en wissels, worden je knieën, voeten en enkels behoorlijk belast. Daarom is het van cruciaal belang om over goede hockeyschoenen te beschikken van sportmerken die hun waarde reeds hebben bewezen. Op die manier geniet je tijdens het hockeyen van het ultieme comfort, ben je wendbaarder en sneller op het veld én voorkom je blessures.

 

Hockeyschoenen van Asics

Runners Mol biedt kwalitatief hoogwaardige hockeyschoenen van Asics aan. Deze zijn al jarenlang een stabiele waarde in het hockeywereldje mede door het bovenmaatse comfort, de uitstekende schokdemping en het verlenen van voldoende stabiliteit, steun en grip. Populaire hockeyschoenen van Asics zijn de Blackheath, Typhoon en Lethal. Vraag de professionals in onze showroom gerust om advies. Bij ons geniet je steeds van een persoonlijke service. Door een voetopmeting en loopanalyse van onze adviseurs eindig je steeds met het perfecte paar hockeyschoenen!

 

Hockeyschoenen en hockeyuitrusting bij Runners Mol

Voor hockeyliefhebbers heeft Runners Mol bovendien meer in petto dan enkel hockeyschoenen. Bij ons vind je namelijk alle benodigdheden en ook de uitrusting voor veldhockey. Denk maar aan scheenbescherming, gloves, grips en ballen. De fervente hockeyspeler moet dus beslist eens een kijkje nemen in het ruime assortiment in onze showroom. Let’s play!

Waarom
Runners Mol?

Wij bij Runners Mol geloven sterk in kwaliteit, respect en expertise. Wij zijn dé betrouwbare partner bij uitstek om jouw sportcomfort te verbeteren. We streven dagdagelijks naar de beste persoonlijke service, hanteren een transparante aanpak en gaan voor jou met de glimlach dat stapje verder! Want jouw comfort is onze norm.